Cloquette staat sinds 1924 borg voor duurzaam bouwen.

Fabricage en verkoop van gespecialiseerde bouwproducten voor professionals en particulieren.

Sinds 4 generaties maakt en selecteert de familie Cloquette de meest efficiënte en geschikte producten voor de bouwsector en de industrie.

Dankzij de rijke ervaring van duizenden bouwplaatsen kennen wij perfect de kenmerken en de toepassing van de producten in alle omstandigheden, ook de moeilijkste. De sleutelwoorden van onze werkfilosofie zijn flexibiliteit, kwaliteit en striktheid.

Het hele team staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verzoek wordt ingevuld. In de productievestiging in Eupen zorgen onze laboratoria voor kwaliteitscontrole en de ontwikkeling van producten die aan uw verwachtingen voldoen. Onze kantoren in het centrum van de vurige stede Luik zijn de bakermat van de mooiste projecten. Ons bedrijf, stevig in België verankerd, biedt de stabiliteit van betonnen funderingen.

Openingsuren : Maandag tot Donderdag 7h30 – 17h30, Vrijdag: 7h30 – 17h00, Zaterdag: gesloten

BELGISCHE PRODUCTIE

KNOWHOW SIND 1924

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Cloquette, uw specialist in bouwproducten

Adjuvants et curing pour de nouvelles propriétés pour le béton

Additieven en curing


De familie van de additieven is groot. Deze sterk geconcentreerde producten worden in kleine hoeveelheden aan beton toegevoegd om de eigenschappen ervan te wijzigen. Superflow maakt het beton vloeibaarder, terwijl Multispeed het beton sneller laat drogen. Collocim kan worden gebruikt om onder water te betonneren en Ecofix voor Granito/Terrazzo. Wij bieden ook pigmenten die in de massa of aan het oppervlak kunnen worden toegevoegd om een kleur te geven aan het beton of de gietmortel van het Groutex-assortiment.

Zoals u ziet, worden additieven veelvuldig gebruikt in de bouwsector. Binnen deze categorie van stoffen onderscheiden wij 6 subcategorieën die elk hun eigen kenmerken hebben. Om scheuren te voorkomen is het van essentieel belang om het verse beton te beschermen. Het Curol-assortiment staat tot uw beschikking. En tot slot, om een mooi oppervlak te bekomen bij het wegnemen van de bekisting, gebruikt u best Biolitex. U zal met dit product de bekisting veel gemakkelijker kunnen verwijderen en het resultaat zal van hoge kwaliteit zijn.

Wij weten dat de bouwsector voor sommigen van jullie verwarrend kan zijn, aangezien er echt veel producten bestaan die uw vloer, uw muren, uw gebouw een nieuwe look kunnen geven.

Wij zijn al 4 generaties lang actief in deze sector, waardoor deze geen geheimen meer heeft voor ons. Daarom kunnen wij u zo goed advies kunnen geven, of u nu een professional bent of een particulier, en u begeleiden tijdens de realisatie van uw bouwwerkzaamheden! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, wij staan u met plezier te woord en helpen u graag voor uw projecten ! 

Ontdek onze producten in de kijker

Ecofrost

bidons de 5 kg. 10 kg. 25 kg et cubitainer de 1000 kg

Curol SIT60

bidons de 5 kg. 25 kg.futs de 200 kg et cubitainer de 1000 kg

Curol EM33

bidons de 5 kg. 25 kg.futs de 200 kg et cubitainer de 1000 kg

Bent u van plan werkzaamheden uit te voeren ?

Koop de beste producten om daar te komen