Cloquette staat sinds 1924 borg voor duurzaam bouwen.

Fabricage en verkoop van gespecialiseerde bouwproducten voor professionals en particulieren.

Sinds 4 generaties maakt en selecteert de familie Cloquette de meest efficiënte en geschikte producten voor de bouwsector en de industrie.

Dankzij de rijke ervaring van duizenden bouwplaatsen kennen wij perfect de kenmerken en de toepassing van de producten in alle omstandigheden, ook de moeilijkste. De sleutelwoorden van onze werkfilosofie zijn flexibiliteit, kwaliteit en striktheid.

Het hele team staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verzoek wordt ingevuld. In de productievestiging in Eupen zorgen onze laboratoria voor kwaliteitscontrole en de ontwikkeling van producten die aan uw verwachtingen voldoen. Onze kantoren in het centrum van de vurige stede Luik zijn de bakermat van de mooiste projecten. Ons bedrijf, stevig in België verankerd, biedt de stabiliteit van betonnen funderingen.

Openingsuren : Maandag tot Donderdag 7h30 – 17h30, Vrijdag: 7h30 – 17h00, Zaterdag: gesloten

BELGISCHE PRODUCTIE

KNOWHOW SIND 1924

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Cloquette, uw specialist in bouwproducten

Ons bedrijf produceert de gietmortel van het merk Groutex.

Dit merk is ontwikkeld in het hartje van ons bedrijf, in de provincie Luik. Groutex gietmortel is rechtstreeks bij de fabrikant verkrijgbaar!

De gietmortels worden ontworpen in onze laboratoria en geproduceerd in onze fabriek in Eupen. Deze gekalibreerde mengsels volgen een streng proces om hun kwaliteit te garanderen. Ze voldoen aan de in Europa geldende normen. Onze producten dragen het BENOR-keurmerk, een teken van kwaliteit en professionele controle.

Uw specialist in gietmortel, maar niet enkel dat…

Naast dit merk van gietmortel bieden wij u ook de merken Topoline, Multicret, Ardex en Neosil. Met deze verschillende gamma’s heeft u een ruime keuze aan bouwproducten.

Uw epoxybindmiddel aangepast aan uw projecten

Een epoxybindmiddel is een lijm die op verschillende manieren kan worden gebruikt, met of zonder minerale vulstof: snel of standaard afdichten, injecteren, impregneren van poreus beton, repareren: met een epoxybindmiddel uit het Topoline assortiment vindt u zeker wat u nodig hebt. Neem contact op met ons team om te bepalen welk product het best bij uw project past !

Neem contact op met uw gietmortelexperten !

Ontdek onze producten in de kijker

Met Groutex gietmortel zorgt u ervoor dat uw gebouw steviger wordt

Kiezen voor Groutex gietmortel is kiezen voor gemoedsrust met een hoogwaardig product. Wij bieden meerdere formules, die wij u zullen voorstellen op basis van wat u nodig hebt. Korrelgroottes van 0,1 tot 16 mm zijn beschikbaar, evenals vele verschillende consistenties.

Ons team selecteert voor u de juiste gietmortel in functie van uw project. Het is dus van cruciaal belang dat u de mortel kiest die het best bij uw constructie past. Wij maken ook producten op maat, dat is dus Cloquette-kwaliteit speciaal voor u.

Producten die grenzen overschrijden

De chemische eigenschappen van de grondstoffen, onze ultramoderne werktuigen en onze technische kennis maken dat wij onze producten naar alle uithoeken van de wereld kunnen uitvoeren. Groutex-gietmortel gaat van Mexico naar de Dominicaanse Republiek, via Thailand, de DRC en Zwitserland. Uiteraard worden onze producten het meest in Europa verkocht.

Maak gebruik van al onze jarenlang opgedane kennis en knowhow en realiseer uw bouwwerk op de best mogelijke manier uit door te werken met kwaliteitsproducten getekend Cloquette!

Een in gietmortel gespecialiseerd bedrijf dat naar u luistert

Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu professioneel of particulier bent, neem vooraf contact op met ons team voor meer informatie. Wij zullen naar u luisteren en proberen de ideale oplossing voor u te vinden.

Wij staan altijd tot uw beschikking om u te helpen.

Utilisation du mortier de scellement pour une construction à Liège
Mortier de scellement utilisé pour la gare des Guillemins

Mortier de scellement

Du mortier de scellement pour tous

Ajouter du mortier de scellement à votre construction va la rendre bien plus résistante face aux différentes intempéries à laquelle elle sera confrontée. Au sein de notre entreprise, nous confectionnons ce matériau destiné à l’élaboration de projets de bâtiments. Au fil des années, nous avons développé notre savoir-faire et nos services. C’est la raison pour laquelle, nous avons entrepris la préparation de mortier de scellement. Incorporer cet élément à votre construction lui octroie une durée de vie bien plus importante qu’auparavant.

Vous l’aurez compris, le mortier de scellement est un produit à façon à fabrication belge et plus particulièrement liégeois.

Que ce soit à destination des professionnels ou des particuliers, notre mortier de scellement conviendra à toutes vos constructions.

 

Le mortier de scellement, c’est quoi ?

Le mortier de scellement est une substance à incorporer lors de la construction de votre projet. Ce produit va permettre une meilleure fixation qu’autrefois et ainsi votre bâtiment, votre mur, votre cheminée, vont perdurer plus longtemps mais également apporter une sécurité supplémentaire.

Vous pouvez utiliser le mortier de scellement pour lisser, égaliser et étanchéifier votre surface. De cette manière, la protection sera accrue. Evidemment, il existe une multitude de mortiers de scellement avec chacun sa spécificité et son domaine d’application de prédilection. En fonction de votre construction, un type de mortier sera plus adapté qu’un autre.

Nous vous conseillons au mieux quant au mortier de scellement à acquérir. Dans le cas où votre mortier ne convient pas, l’enlever s’avère être une tâche périlleuse. Assurez-vous donc de travailler avec les meilleurs produits et prenez conseil auprès de nous, actif depuis plus de 4 générations dans le domaine. De plus, nous sommes toujours ravis de discuter avec vous et de trouver les solutions ensemble ! Contactez-nous 

 

 

Chantier de l'écluse à l'île monsin

Bent u van plan werkzaamheden uit te voeren ?

Koop de beste producten om daar te komen