Cloquette staat sinds 1924 borg voor duurzaam bouwen.

Fabricage en verkoop van gespecialiseerde bouwproducten voor professionals en particulieren.

Sinds 4 generaties maakt en selecteert de familie Cloquette de meest efficiënte en geschikte producten voor de bouwsector en de industrie.

Dankzij de rijke ervaring van duizenden bouwplaatsen kennen wij perfect de kenmerken en de toepassing van de producten in alle omstandigheden, ook de moeilijkste. De sleutelwoorden van onze werkfilosofie zijn flexibiliteit, kwaliteit en striktheid.

Het hele team staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verzoek wordt ingevuld. In de productievestiging in Eupen zorgen onze laboratoria voor kwaliteitscontrole en de ontwikkeling van producten die aan uw verwachtingen voldoen. Onze kantoren in het centrum van de vurige stede Luik zijn de bakermat van de mooiste projecten. Ons bedrijf, stevig in België verankerd, biedt de stabiliteit van betonnen funderingen.

Openingsuren : Maandag tot Donderdag 7h30 – 17h30, Vrijdag: 7h30 – 17h00, Zaterdag: gesloten

BELGISCHE PRODUCTIE

KNOWHOW SIND 1924

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Cloquette, uw specialist in Gietmortel

Ontdek al onze gietmortelproducten en vele andere:

Heeft u een bouwproject in gedachten ? Heeft u een probleem op te lossen ? U wilt een creatie, een vloer, een muur, een kelder, een terras realiseren ? Met onze producten kunt u dat allemaal veel gemakkelijker doen !

Bij problemen veroorzaakt door waterinsijpeling luisteren onze medewerkers als artsen naar u en analyseren ze uw situatie (aarzel niet om foto’s te nemen).

Elk geval is inderdaad uniek en vraagt tijd en deskundigheid. Zodra de diagnose gesteld is, stellen wij u het juiste product voor en leggen wij u uit hoe u het moet gebruiken. U wilt :

  • De vloer van uw garage beschermen .
  • Betonnen voorwerpen maken
  • Uw gevel beschermen
  • Uw trap repareren
  • Een kleur geven aan uw beton.
  • Een Italiaanse douche maken
  • De finishing touch aan een grindbak geven
  • Een paal vastzetten
  • Een binnenplaats betegelen
  • Enz.

Voor al deze gevallen en nog voor vele andere hebben wij de producten en het bijbehorende advies. En om deze werken uit te voeren heeft u het juiste materiaal nodig. Voor elk product stellen wij het materiaal voor dat het gebruik ervan vergemakkelijkt.

Producten voor iedereen

Of u nu een ervaren professional bent of een particulier, onze producten zijn voor u bedoeld. Wij geven u advies over de technische aspecten van de producten in kwestie en over de juiste uit te voeren handelingen. Ons hele team staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Vergeet niet dat de Groutex-gietmortel en de andere Cloquette-producten in onze fabriek in Eupen worden gemaakt. Het is dus een volledig Belgisch en kwalitatief hoogstaand product dat tot uw beschikking staat. Vele constructies zijn ermee gebouwd, dus aarzel niet om al onze realisaties te ontdekken.

Bent u van plan werkzaamheden uit te voeren ?

Koop de beste producten om daar te komen