Cloquette staat sinds 1924 borg voor duurzaam bouwen.

Fabricage en verkoop van gespecialiseerde bouwproducten voor professionals en particulieren.

Sinds 4 generaties maakt en selecteert de familie Cloquette de meest efficiënte en geschikte producten voor de bouwsector en de industrie.

Dankzij de rijke ervaring van duizenden bouwplaatsen kennen wij perfect de kenmerken en de toepassing van de producten in alle omstandigheden, ook de moeilijkste. De sleutelwoorden van onze werkfilosofie zijn flexibiliteit, kwaliteit en striktheid.

Het hele team staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw verzoek wordt ingevuld. In de productievestiging in Eupen zorgen onze laboratoria voor kwaliteitscontrole en de ontwikkeling van producten die aan uw verwachtingen voldoen. Onze kantoren in het centrum van de vurige stede Luik zijn de bakermat van de mooiste projecten. Ons bedrijf, stevig in België verankerd, biedt de stabiliteit van betonnen funderingen.

Openingsuren : Maandag tot Donderdag 7h30 – 17h30, Vrijdag: 7h30 – 17h00, Zaterdag: gesloten

BELGISCHE PRODUCTIE

KNOWHOW SIND 1924

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Cloquette, uw specialist in bouwproducten

Produits de complément du chantier

Accessoires om te kunnen vertrekken met het juiste product en het juiste materiaal

Werken uitvoeren is goed, maar hiervoor goed uitgerust zijn is beter. Naast onze gietmortels, additieven, harsen en voegmortels bieden wij u ook het bijbehorende gereedschap. Zo kunt u al uw producten correct aanbrengen en heeft u de beste kans om het gewenste resultaat te bekomen.

Speciale minerale vulstoffen zijn geformuleerd in 4 korrelgroottes. Deze zijn bedoeld om gemengd te worden met epoxybindmiddelen van het merk Topoline® om een korrelskelet te vormen dat de mengsels (hars + vulstoffen) aanzienlijk meer buig- en drukvast maakt. Een gekarteld palet, een roller, een troffel, een zeef of een harde borstel. Wij hebben het juiste materiaal met het juiste product.

Niet alleen accessoires…

Onze ondersteuning stopt niet daar. Wij kunnen u ook reinigingsproducten leveren om uw gebouw nog mooier te maken. Of u nu een professional bent of een particulier, u vindt op één enkele plaats al het materiaal en alle producten die u nodig hebt. U kunt al uw werkzaamheden met een gerust hart uitvoeren, want u bent perfect uitgerust.

Werken uitvoeren is nooit eenvoudig. U moet aan duizend en één dingen denken, of u over alle materialen beschikt die u nodig hebt en vooral of u alle juiste materialen hebt om deze werken op de juiste manier uit te voeren. U kunt best alles van tevoren plannen om geen tijd te verliezen. Wij hebben alles tot uw beschikking.

Wij zitten al vele jaren in het vak, zodat de bouwsector geen geheimen meer heeft voor ons. Daarom geven wij u het best mogelijke advies om u te helpen uw plannen zo goed mogelijk te realiseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zijn altijd bereid uw project samen met u te bespreken en u erbij te helpen.

Ontdek onze producten in de kijker

Bent u van plan werkzaamheden uit te voeren ?

Koop de beste producten om daar te komen