Openingsuren : Maandag tot Donderdag 7h30 – 17h30, Vrijdag: 7h30 – 17h00, Zaterdag: gesloten

BELGISCHE PRODUCTIE

KNOWHOW SIND 1924

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Cloquette, uw specialist in bouwproducten

Hydrofuges et protection contre l'humidité

Uw woning beschermen tegen vocht: een goede investering !

Waterafstotende producten en beschermingen voor een duurzame gebouwen.

Water is kostbaar en tegelijkertijd willen we het niet in onze huizen. Een huis bouwen, onderhouden of gewoon renoveren is een stap die we allemaal wel eens meemaken. De jaren gaan voorbij en doen hun werk, waardoor de gevels van uw huis ondanks zichzelf achteruitgaan. Uw buitenmuren worden dag en nacht geconfronteerd met de weersomstandigheden. Soms is de waterdichtheid van deze muren niet meer optimaal en kan er water binnensijpelen. In het begin is de schade minimaal, maar na verloop van tijd wordt het ernstiger en kan het tot ernstige schade leiden als deze gevels niet worden behandeld. Om waterschade te voorkomen is het aanbrengen van een waterafstotend product op uw gevel een goede zaak.

Wat is een waterafstotend product ?

Een waterafstotend product kan worden vergeleken met een soort waterdicht makend middel voor uw huis, een beetje zoals u dat voor uw schoenen gebruikt. Door dit waterafstotend product op uw buitenmuren aan te brengen, beschermt u ze tegen mogelijke waterinfiltratie, vooral in ons land waar het klimaat veranderlijk is en vaak gepaard gaat met (soms fikse) buien. Het laat het oppervlak ademen terwijl het waterinfiltraties voorkomt.

Neosil SP1 en SP2 kunnen gemakkelijk op het oppervlak van uw gevels worden aangebracht. De actieve stoffen trekken in de ondergrond in en wijzigen de microkanalen waar het water doorheen sijpelt. Zo worden uw muren jarenlang beschermd. U kunt dit waterafstotend product op tal van oppervlakken aanbrengen: gevels, muren, schoorstenen, puntgevels, op bakstenen, pleisterwerk, bepleistering, enz. Het toepassingsgebied is enorm: vraag advies.

Ontdek onze waterafstotende en beschermende producten

De beste waterafstotende producten die u moet gebruiken

Een uitzonderlijke waterdichtingsmortel: Multicret DS2000

Soms moet een kelder, een zwembad, een bassin, een tank, een waterreservoir, een muur worden behandeld. Multicret DS2000 is het perfecte product voor dit soort werk. Het kan met een kwast of een spuit worden aangebracht en het heeft zich, net als onze gietmortels, al op duizenden bouwplaatsen bewezen. Bij vochtproblemen is het niet altijd eenvoudig te begrijpen waar het probleem vandaan komt. Breng ons foto’s of schetsen en onze medewerkers zullen naar u luisteren, de situatie analyseren en het juiste product voorstellen zoals artsen die een diagnose stellen en het juiste geneesmiddel voorschrijven.

Zonder uw waterdichtingsspecie te vergeten

De waterdichtingsspecies zorgen ervoor dat buiten- en binnenmuren waterdicht blijven tegen de grillen van het weer. Maar dat is nog niet alles! De waterdichtingsspecie zorgt er ook voor dat uw gevel minder snel vuil wordt door de vochtigheid en dus langer mooi blijft.

Bij Cloquette zijn we al 4 generaties actief in de bouwsector, waardoor deze geen geheimen meer heeft voor ons. Wij geven u het beste advies in functie van het soort werkzaamheden dat u wenst uit te voeren!

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u met plezier bij de uitvoering van al uw projecten.

Produit hydrofuge

Bent u van plan werkzaamheden uit te voeren ?

Koop de beste producten om daar te komen